NIEUWE PRAKTIJK!

Mijn nieuwe praktijk is een feit en ik ben zo dankbaar en trots dat deze plek helemaal uitademt wat ik graag neer wil zetten: een warme en veilige plek voor al mijn cliënten!

Zie hiernaast een paar sfeerimpressies..

 

 

*******

  Vlow ® borstweefselbehandeling

Na mijn examen in november 2020 zal ik ook borstweefselbehandelingen gaan aanbieden.

 

'Ik denk dat een borstweefselbehandeling een kado is voor elke vrouw!'

 

Zoek jij meer verbinding, zachtheid en aandacht voor je borsten?

Wil je zelf weten hoe jij jouw borsten zo gezond mogelijk houdt of weer maakt?

Heb je pijn in je borsten of wil je gewoon meer kennis hebben over je borsten?

Dan is deze behandeling voor jou!

 

Zelf heb ik jaren last gehad van pijnlijke borsten vanwege vele cystes en werd niet erg blij van de keren dat er een mammografie gemaakt moest worden om een diagnose te kunnen stellen.

Ten eerste was deze zeer pijnlijk en werd ik er ook nog eens niet veel wijzer van.

Het is toch vreemd dat je nooit advies krijgt van een arts over hoe je zelf kunt meewerken aan een optimale gezondheid van je borsten!

 

Bij toeval hoorde ik over de borstweefsel therapie en echt al na 1 behandeling voel ik zoveel verschil in mijn borsten en zijn ze zoveel minder pijnlijk!

Dit wil ik met alle vrouwen delen!

Ik zie het als een voorrecht om bij de eerste therapeuten te mogen horen op dit gebied en hoop er in mijn praktijk zoveel mogelijk vrouwen mee te bereiken zodat we weer baas worden over onze mooie borsten :)

 

Deze behandeling is aan te raden:

 • Wanneer je pijnklachten of pijnlijke plekken in een of beide borsten hebt.
 • Bij verhardingen, oneffenheden, of opgezette klieren in het borstweefsel.
 • Bij pijnlijke borsten voor/tijdens je menstruatie.
 • Door een arts gediagnosticeerd: kleine cysten, terugkerende ontstekingen, mastitis, mastopathie en fibro-adenomen. Wij stellen zelf géén diagnose.
 • Ter voorbereiding op je zwangerschap en/of als je borstvoeding wilt gaan geven.
 • Ter voorbereiding op een soms onvermijdelijke mammografie.
 • Bij pijnlijk littekenweefsel of postoperatieve klachten.
 • Wanneer je het vermoeden hebt dat er emotionele trauma’s aan je borstweefsel gekoppeld zijn, welke het risico op het ontwikkelen van klachten vergroten.
 • Wanneer je postoperatieve klachten of verhardingen na de bestraling hebt.
 • Wanneer je je zorgen maakt over je borsten en je daar meer inzicht in wil krijgen.
 • Bij vragen over een goede verzorging van je borsten.
 • Wanneer je het moeilijk vindt om je borsten en je vrouwelijkheid te accepteren en/of je het gevoel hebt dat je borsten er niet bij horen.
 • Als wellness behandeling. De borstweefselhandeling is een weldaad voor je algehele gevoel van welbevinden.

   

  Deze behandeling kan je op een zachte en natuurlijke manier helpen je borsten in een optimale conditie te brengen en te houden. Borsten horen namelijk geen pijn te doen.

  Ga bij ernstige klachten wel altijd eerst naar je huisarts, daarna help ik je graag.

*******

 

WORKSHOPS

  Ik hoop dat we binnen niet al te lange tijd weer van start kunnen gaan met de workshops.

Workshops die tot nu toe plaatsgevonden hebben,  zijn: 'ADEM JE VRIJ' (hoofdthema ademwerk om te ontspannen) en 'LEREN LOSLATEN' (hoofdthema TRE - trauma release en ontspanning)

Ook komt er een nieuwe workshop: 'De rite van de baarmoeder'

waarover ik snel meer zal vertellen op deze website en mijn Facebook pagina :)

*******

Zheng Ghu of Chinese Bone Setting

 

Sinds kort bied ik ook de mogelijkheid om Chinese Bone Setting toe te passen tijdens een behandeling. Dit is een manuele therapie, waarmee je botten, wervels en gewrichten in het lichaam kunt corrigeren. Het gaat om een eeuwenoude behandelwijze uit China die van generatie op generatie is overgedragen. Chinese bone setting of Zheng Ghu vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

Middels trekken, duwen, re-positioneren, stabiliseren, fixeren en houdingscorrecties kunnen veel klachten worden verholpen. Denk aan beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, RSI, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, tennis- en golfarm en het carpaal tunnel syndroom.  Het is een geheel veilige behandelmethode die jou kan helpen tot een optimale lichaamshouding om pijnvrij te kunnen functioneren.

Ben je reeds bij één van de workshops aanwezig geweest en wil je een review  en/of een rating (met ster) achterlaten, dan kan dat hier beneden!

Het wordt zeer gewaardeerd als je eerlijke feedback geeft en deze kan ook geplaatst worden op mijn Facebookpagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Torsten Hormes
10 maanden geleden

geweldige workshop. heb er echt van genoten en 2 dagen spierpijn gehad. maar dat was wel fijn omdat ik dan steeds terug dacht wat er daar los kwam en is gebeurd. Bedankt voor deze kennis en kijk er naar uit om de workshop ademhaling"te gaan doen.
En je assistent was erg goed en gevoelig. ze heeft mij een heel fijn gevoel gegeven tijdens de oefeningen. was echt erg prettig. GA ZO DOOR

Fanny kiekens
10 maanden geleden

was een zeer intensieve workshop , ik ben zeer trots op mijn nicht hoe ze deze workshop heeft voortgezet, zeer rustgevend.

Marion Muizers
10 maanden geleden

Ik vond het een fijne en effectieve workshop. Er komt veel los met het trillen en shaken. Ik was heel relaxed erna. Heb die nacht bijzonder goed en vast geslapen! Voor herhaling vatbaar....

Rating: 3.8571428571429 sterren
7 stemmen