De Magische Reis

~medicijn voor je ziel~

Een uniek retreat met een 'Psilochocolate' ceremonie, een verdiepende en bevrijdende  reis naar je ziel...

26 & 27 augustus 2023

 

klik hierboven op MEDICINE JOURNEYS voor meer info!

 

***

Holistic Pulsing

 

Geef je over aan de vloeiende golfbeweging..

 

Kom weer in contact met je lichaam en in een meditatieve staat.

Omdat ons lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat is het dus eigenlijk  één grote stroming die door het pulsen in beweging en tot een harmonisch geheel wordt gebracht.

Met meestal kleine en dan weer wat diepere pulsen nodig ik je uit om op een steeds dieper niveau spanningen los te laten doordat alle lagen in jou worden aangeraakt. Deze behandeling gebeurt met kleding aan.

Door het wiegen en licht stretchen komt je lichaam langzaam in complete ontspanning en in een cocon van koestering en geborgenheid.

Je mag even helemaal uit je hoofd, uit je gedachtes en patronen en je helemaal overgeven aan de zachtheid..

 

 

***

FEMININE BEKKEN MASSAGE

Deze prachtige grondende en ontspannende massage brengt elke vrouw dieper in verbinding met haar bekken, haar vrouwelijke intuïtie en creatiekracht en brengt ontspanning op fysiek, mentaal en energetisch niveau !

Laat al je stress, angsten en oude patronen los...lees voor meer info onder het kopje 'BEHANDELINGEN'

*** 

AROMA BLISS               

Aroma Bliss ervaring met etherische olieën van Young Living

 

Een zachte, energetische lichaamsbehandeling waarin de chakra’s worden geopend en uitgebalanceerd.

De olieën worden stapsgewijs aangebracht op de huid en door jou als cliënt door middel van cupping ingeademd.

Je ervaart rust, kalmte en vrede en diepe ontspanning.

 

Deze prachtige methode helpt jou om emotionele stukken en de daar wellicht aan gekoppelde fysieke vraagstukken, in een ander perspectief te zien. Hierdoor kan er meer helderheid en duidelijkheid ontstaan en wordt je gesterkt in het aankunnen van uitdagingen in je leven.

 

Ben je enthousiast of heb je vragen? Mail of app me dan gerust even: 06-12885705  info@heelendhuys.nl

 

***

In mijn praktijk zijn de 100% natuurlijke producten van LOVELI te koop  :)

De deo's werken gewoon geweldig goed en je smeert geen rommel meer op je lijf!

En er zijn nog veel meer (h)eerlijke producten voor hem en haar in de lijnen - bodycare en facecare.

***

  Vlow ® borstweefselbehandeling

Sinds 1 december 2020 mag ik mij ook borstweefsel therapeute noemen!

Bel, app of mail voor meer info...

 

'Ik denk dat een borstweefselbehandeling een kado is voor elke vrouw!'

 

Zoek jij meer verbinding, zachtheid en aandacht voor je borsten?

Wil je zelf weten hoe jij jouw borsten zo gezond mogelijk houdt of weer maakt?

Heb je pijn in je borsten of wil je gewoon meer kennis hebben over je borsten?

Dan is deze behandeling voor jou!

 

Zelf heb ik jaren last gehad van pijnlijke borsten vanwege vele cystes en werd niet erg blij van de keren dat er een mammografie gemaakt moest worden om een diagnose te kunnen stellen.

Ten eerste was deze zeer pijnlijk en werd ik er ook nog eens niet veel wijzer van.

Het is toch vreemd dat je nooit advies krijgt van een arts over hoe je zelf kunt meewerken aan een optimale gezondheid van je borsten!

 

Bij toeval hoorde ik over de borstweefsel therapie en echt al na 1 behandeling voel ik zoveel verschil in mijn borsten en zijn ze zoveel minder pijnlijk!

Dit wil ik met alle vrouwen delen!

Ik zie het als een voorrecht om bij de eerste therapeuten te mogen horen op dit gebied en hoop er in mijn praktijk zoveel mogelijk vrouwen mee te bereiken zodat we weer baas worden over onze mooie borsten :)

 

Deze behandeling kan je op een zachte en natuurlijke manier helpen je borsten in een optimale conditie te brengen en te houden. Borsten horen namelijk geen pijn te doen.

Ga bij ernstige of acute klachten wel altijd eerst naar je huisarts, daarna help ik je graag.

 

***

WORKSHOPS

 

Workshops die tot nu toe plaatsgevonden hebben,  zijn: 'ADEM JE VRIJ' (hoofdthema ademwerk om te ontspannen) - 'LEREN LOSLATEN' (hoofdthema TRE - trauma release en ontspanning) en de "Herfst Retraite" - Workshop yoga - meditatie en soundhealing.

 

Gebruik het contactformulier hier beneden bij vragen, inplannen van een afspraak of als je je plek wilt reserveren voor een workshop of retraite.

Je kunt ook altijd mailen op info@heelendhuys.nl of bellen naar 06-12885705

 

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

 

Voor mij zijn recensies heel belangrijk ; ze dragen bij aan het succes van de praktijk. Ik streef naar de best mogelijke dienstverlening en zou graag jouw ervaring willen horen!

 

Ben je reeds bij één van de workshops aanwezig geweest of heb je een behandeling ervaren bij 't Heelend Huys en wil je een review  en/of een rating (met ster) achterlaten, dan kan dat hier beneden!

Het wordt zeer gewaardeerd als je eerlijke feedback geeft.

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid Frenken
een jaar geleden

In august is mijn linkerborst verwijdert worden. Na al de vervelende onderzoeken had ik behoefte aan een liefdevolle benadering van mijn lijf.

Voor mij voelt het alsof mijn rechter borst haar tweelingzusje mist. Zij heeft de pijn en het verdriet van haar gevoelt toen het mes erin ging. Ook zij heeft aandacht nodig. Aandacht voor haar verdriet en het gemis. Net hoe ik soms ook haar zusje mis.

Ik doe mij best om in worden te vaten wat het met mij deed.

Ik laag lekker op de verwarmde massagetafel onder zachte handdoeken. Biki is heel invoelend. Ze vertelde altijd van te voren wat ze gaat doen.

Ik werd er op een diepe laag geraakt. Er was een verbondenheid van vrouw tot vrouw, een liefdevolle aanraking, behoedzaam, respectvol en tegelijkertijd uitnodigend om te voelen wat gevoelt wil, moet worden zodat de trauma’s uit het celgeheugen kunnen verdwijnen.

Ik heb er geen ander woord voor als veilige intimiteit, geborgenheid, het gevoel van gedragen worden.

Enorm waardeer ik hoe invoelend zij mijn trauma gebied benadert heeft, zo respectvol, liefdevolle aanraking. Het was zo helend voor mij. Dat zelf mijn man vanochtend zegde het ziet veel rustiger uit.

Ik ben zonder verwachting ernaar toe gegaan. Voor mij was belangrijk dat een buitenstaander mijn lichaam, borst op een liefdevolle manier benadert. Dat was het ook. Wat het mij gebracht heeft: oud zeer kunnen loslaten op een lichte wijze. Heling. Een grote stap verder in het rouwproces.

Toen ik thuis aankwam zegde mijn man tegen mij: ik kan aan je zien hoe goed je de behandeling gedaan heeft. Je straalt.

Zo voelde ik mee ook. Blijheid, dankbaarheid net toen ik dansen over de parkeerplaats liep van het ziekenhuis toen wij te horen kregen dat er geen uitzaaiingen zijn en de snijtanden eveneens schoon zijn.

Dankjewel Biki

ŞCE
een jaar geleden

Elke behandeling is een verademing en totale overgave in rust en elke keer beter voelen.
Ik voel me na elke behandeling steeds weer meer in balans.

M
2 jaar geleden

Momenteel ervaar ik een stressvolle periode in mijn leven en zit ik thuis met een burn-out. Om hier beter en sterker uit te komen heb ik al verschillende therapievormen mogen ervaren bij ‘t Heelend Huys en deze hebben mij enorm geholpen door bewustwording te creëren in mijn patronen en vooral de TRE ( tension release exercise) laat mij werkelijk de ontspanning vinden. Ik voelde gelijk bij binnenkomst dat ik in een warme en veilige omgeving kwam waar Biki met veel aandacht voor heeft gezorgd. Dankjewel daarvoor..

Torsten Hormes
4 jaar geleden

geweldige workshop. heb er echt van genoten en 2 dagen spierpijn gehad. maar dat was wel fijn omdat ik dan steeds terug dacht wat er daar los kwam en is gebeurd. Bedankt voor deze kennis en kijk er naar uit om de workshop ademhaling"te gaan doen.
En je assistent was erg goed en gevoelig. ze heeft mij een heel fijn gevoel gegeven tijdens de oefeningen. was echt erg prettig. GA ZO DOOR

Fanny kiekens
4 jaar geleden

was een zeer intensieve workshop , ik ben zeer trots op mijn nicht hoe ze deze workshop heeft voortgezet, zeer rustgevend.

Marion Muizers
4 jaar geleden

Ik vond het een fijne en effectieve workshop. Er komt veel los met het trillen en shaken. Ik was heel relaxed erna. Heb die nacht bijzonder goed en vast geslapen! Voor herhaling vatbaar....

Rating: 4.1111111111111 sterren
9 stemmen