NIEUWE PRAKTIJK!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een volledig nieuwe praktijkruimte in Swalmen aan de Hoogstraat 27!

Benieuwd hoe het er uit gaat zien? Kijk dan op mijn Facebook pagina  T Heelend Huys :)

 

*******

WORKSHOPS

  Ik hoop dat we binnen niet al te lange tijd weer van start kunnen gaan met de workshops.

Workshops die tot nu toe plaatsgevonden hebben zijn: 'ADEM JE VRIJ' (hoofdthema ademwerk) en 'LEREN LOSLATEN' (hoofdthema TRE - trauma release exercise)

Houd mijn website en Facebook in de gaten als je interesse hebt...

 

 

 

Ben je reeds bij één van de workshops aanwezig geweest en wil je een review  en/of een rating (met ster) achterlaten, dan kan dat hier beneden!

Het wordt zeer gewaardeerd als je eerlijke feedback geeft en deze kan ook geplaatst worden op mijn Facebookpagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Torsten Hormes
5 maanden geleden

geweldige workshop. heb er echt van genoten en 2 dagen spierpijn gehad. maar dat was wel fijn omdat ik dan steeds terug dacht wat er daar los kwam en is gebeurd. Bedankt voor deze kennis en kijk er naar uit om de workshop ademhaling"te gaan doen.
En je assistent was erg goed en gevoelig. ze heeft mij een heel fijn gevoel gegeven tijdens de oefeningen. was echt erg prettig. GA ZO DOOR

Fanny kiekens
5 maanden geleden

was een zeer intensieve workshop , ik ben zeer trots op mijn nicht hoe ze deze workshop heeft voortgezet, zeer rustgevend.

Marion Muizers
6 maanden geleden

Ik vond het een fijne en effectieve workshop. Er komt veel los met het trillen en shaken. Ik was heel relaxed erna. Heb die nacht bijzonder goed en vast geslapen! Voor herhaling vatbaar....

Rating: 3.75 sterren
4 stemmen