Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakens.
~ Carl Jung~

De Magische Reis

~ Medicijn voor je Ziel ~

 

De Magische Reis is een 2 daagse plantmedicijn reis die diep transformerend en helend kan zijn, in de veilige omgeving en vertrouwde handen van Blanca en Catherine.

 

 • Wil jij het onverwerkte verwerken?
 • Meer verbinding voelen met jezelf en anderen?
 • Verlang jij ernaar de kern van je ziel te ontmoeten?
 • Wil je meer in je hart en minder in je hoofd verblijven?
 • Ben je op zoek naar de essentie van je zelf en je leven?
 • Wil je je beperkende overtuigingen en niet-helpende patronen doorbreken?

 

Dan komt deze unieke ervaring precies op het juiste moment op je pad…

 

Hoe ziet het retreat eruit?

 

Na ontvangst bij ’t Heelend Huys zul je de tijd hebben om je plek te zoeken in de ceremonieruimte, kennis te maken met de andere reizigers en een intentie zetten. Daarna zullen we door middel van ademwerk en TRE onze gezamenlijke voorbereiding doen op de ceremonie met het plantmedicijn. Het plantmedicijn Psilochocolate brengt jou naar je waarheid en laat je helen op vele lagen. Je krijgt inzichten en weet hoe je kunt loslaten wat jou niet meer dient .

 

Wat is Psilochocolate eigenlijk?

 

Psilochocolate is een medicijn, een samensmelting van verschillende planten en kruiden die je hart openen waardoor je mag helen en transformeren.

Hiertoe zijn psilocybine, caapi (MAO-remmer) en meerdere kruiden verwerkt in cacao bonbons.

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

 • Welkom
 • Sharing Circle
 • TRE
 • Ademwerk
 • Ceremonie met Psilochocolate en rapeh
 • Diner (plant based)
 • Nachtrust in ceremonieruimte
 • Gezamenlijk ontbijt
 • Soundhealing
 • Closing Circle

 

Wij vinden een goede integratie erg belangrijk en geven dan ook de nodige nazorg. Indien gewenst kan dit ook onder persoonlijke begeleiding gebeuren tegen gereduceerd tarief.

 

Wanneer?

za 3 juni 13.00u tot zo 4 juni 13.00u (2023)

 

Locatie:

’t Heelend Huys - Swalmen

 

Facilitators:

~Blanca : Holistisch therapeute ~ Lichaamswerker ~ Medicijnvrouw (oprichtster van ’t Heelend Huys)

~Catherine : Soul Coach ~ Yogateacher 

 

Energie uitwisseling:

€ 222,- (voel je echt dat je heel graag wilt meereizen maar is het financïeel niet haalbaar? Dan zijn er altijd  2 plekken tegen gereduceerd tarief bespreekbaar - mail me hierover aub op info@heelendhuys.nl) 

 

Maximaal 9 deelnemers (all genders)

 

RECENSIES VAN DE  MAGISCHE REIS:

 

"Mega dankbaar dat ik mijn eerste Chocobliss ervaring bij deze dames heb gedaan. Echt alles tot in de puntjes verzorgd! Een warm ontvangst en fijne sfeervolle locatie.  Ervaren, betrokken en professionele begeleiding waardoor ik me al snel veilig en op mijn gemak voelde. Heerlijke plantbased maaltijden. Wat was ik hier aan toe! Mooie inzichten opgedaan tijdens mijn reis. Ik kan jullie van harte aanbevelen en kom graag nog eens terug. Mucias gracias voor alle verwennerij en deze hartverwarmende ervaring lieverds."❤️‍🔥

~ Joyce van Bakel ~

 

"Wat een ervaring was het! Nadat we werden rondgeleid in de magische ruimte met de lekkerste geuren, kleuren en de perfecte aankleding deden we een sharing. Bijzonder om zo jezelf te kunnen zijn in een groepje dat je pas net kent, maar alles klopte gewoon. De ceremonie was echt magisch, een diepe helende reis met veel emoties en zelfreflectie. Joanna-Maria en Blanca voelden precies aan wat ik op dat moment nodig had en dat gaven ze me ook. Fijne bemoedigende armen om me heen en de troost wat ik nodig had.'  Ik had niet verwacht dat 't zoveel los zou maken bij me. Ook het eten na de ceremonie, niet normaal goed. Al met al een geweldige ervaring waar ik nog lang van na zal genieten (gelukkig hebben we de playlist gekregen, deze staat hier regelmatig op, en visualiseer me weer lekker in dát moment! ✨ ik kom zeer zeker nog eens terug lieve dames❤️‍🔥 ✨🌿🧘🏼‍♀️bedankt!"

~ Marloes van Gellecum ~

 

"Een reis naar puurheid dat is voor mij wat ik gevoeld heb. Zonder ego je zelf zien, eindelijk voelen zonder twijfel. Het duidelijk voor ogen zien wat mijn kracht is en weten dat ik vanuit dat kracht mijn passie mag uiten. Er is een deur geopend een deur naar creativiteit, eerlijkheid, liefde en het vooral zijn. " I am" dat is iets wat mij niet meer afgenomen kan worden. Ik heb mijn sisters gevoeld, kracht van ze gekregen maar vooral de leiders van de ceremonie hebben een prachtig ruimte, gevoel en openheid neergezet. Ik ben dankbaar🤍✨"

~ Aween ~

 

"Bij Joanna-Maria en Blanca heb ik mijn mooiste reis mogen doen. Deze beiden dames hebben in de  Ceremonie voor een veilige setting gezorgd en hebben ons met veel liefde en professionaliteit begeleid. Alles was van top tot tenen georganiseerd. Ik kon me zo maar laten vallen en een magische reis aangaan. Nogmaals bedankt voor deze ervaring!"

~ Katja Quensel ~

 

"Ik heb een hele fijne week gehad na het retreat, een treetje hoger geklommen voor mijn gevoel.

Ik heb nog wat treden te gaan maar ik begin rustig. Ben nu ook heel dankbaar waar ik woon en hoe ik woon en ben nu aan het leren dat ik meer dingen voor mezelf wil doen, niet voor anderen.

Dingen waar ik geen zin in heb wil ik niet meer doen, daar bedoel ik mee afspraakjes maken waar ik geen behoefte aan heb op dat moment.

Over een half jaar of zo kom ik terug om het ‘echte’ werk aan te pakken…"

~ Kikky ~

 

"Afgelopen weekend mocht ik deelnemen aan de Magische Reis bij ’t Heelend Huys in Swalmen. Wat begon als iets spannends voor het onbekende heeft zich geopend naar openheid, verlichting en inzichten. Zelfs mijn dochter slaapt beter omdat ze voelt dat haar moeder rustiger is en ik merk dat ik zelf heel anders reageer naar mijn partner toe. Dankjewel Heelend Huys. Het was letterlijk een magische reis waar ik met een big smile op terugkijk."

~ Eveline Smeets ~

 

 

 

 

PSYCHEDELISCHE THERAPIE  1 OP 1 MET BLANCA

 

Wil je liever een 1 op 1 helende reis maken met het plantmedicijn, specifiek aangepast op jouw situatie,  jouw vraagstuk dat heling nodig heeft onder mijn persoonlijke begeleiding?

Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Hier trekken we een hele dag voor uit en daarvoor is er eerst een intake gesprek nodig.

Energie uitwisseling: € 444,-

~een lieve groet van Blanca~